Я считаю что тех кому на тебя похуй ну стоит защищатьЯ рахую, що треба відстоювати кордони як твої особисті, так і любой держави. Інакше було б так, що комусь захотілось вʼїхати танками в сусідній дім та захопити його так легко. Була б скрізь анархія та диктатура
Ну в нашому особистому житті так і єЯ считаю что тех кому на тебя похуй ну стоит защищать
ну как в Крыму былоТак а шо робити якщо в цю страну яка для людей, вʼїхали танки іншою страни ? Підняти лапки до гори та віддати країну?
І що, це норм коли хтось прийшов армією на іншу теріторію та сказав шо це тепер моє?ну как в Крыму было
там люди не умирают сейчас так как гибнут в Украине
и семьи живут там счастливо
это я пишу на опыте моих родственников с Севастополя которые живут спокойййной жизнью
говорю чисто за себяНу в нашому особистому житті так і є
А в розрізі політики та держави, так категоризувати неможливо
це не окІ що, це норм коли хтось прийшов армією на іншу теріторію та сказав шо це тепер моє?
я не хочу жити в світі до це ок. Це далеко не ок
У мене так само . Мені абсолютно нічого держава не далаговорю чисто за себя
конкретно для меня государство хорошего не чего не сделало
лишь хуевые моменты сталкливали меня с ними
так уж вышло(
Якщо т за курск, то я теж не розумію нахуй це потрібно було, особливо зараз бачивши наслідки цьогоце не ок
але ми також пішли на їх територію
тому що ми що вони гонять однаково
згодин стосовно довбойобівУ мене так само . Мені абсолютно нічого держава не дала
Я просто тіпу доносив чому так зараз все склалось, і це логічно. А ми нажаль усі учасники цього театру
Ну не пощастило нам. Це могло б трапиться в любій іншій країні
ми в цьому живемо вже 4й рік. Та вже нити це треба бути довбойбом.
Хто хотів вже поїхав, інші знайшли спосіб захистити себе, а ті хто нічого не робе та сидить дома та ниє що всі скрізь підараси - довбойоби
А я за оборот, но в оборот, толчеш воду в ступе , тебе по хуй должно быть то шо миримся в новом году, чы будешь гарчать на зеркало.Страна — это когда для людей. Не наоборот.
Вчера был не прав, но ты там прям на черное белое еще и приправил хуйней, но да я не прав наверное надо было деликатней, почтальйона не будем подымать, хай отдыхает. Давай с начала все начнем. Ты то же можешь мне подчеркивать не достати солевое братство заебашим)А теперь то не все ли равно?
Так нажаль працює світ.але поки ще стоють на своєму та готові ще по міліону життів покласти за свою країну обидві сторони
Все норм, не принимай близко к сердцу)А я за оборот, но в оборот, толчеш воду в ступе , тебе по хуй должно быть то шо миримся в новом году, чы будешь гарчать на зеркало.
Вчера был не прав, но ты там прям на черное белое еще и приправил хуйней, но да я не прав наверное надо было деликатней, почтальйона не будем подымать, хай отдыхает. Давай с начала все начнем. Ты то же можешь мне подчеркивать не достати солевое братство заебашим)
людские жизни стоют участка земли?Так нажаль працює світ.
Мета - захистити державу та зберегти її
Коли на неї нападають - варіанти 2. Або захищатись жертвуючи людьми , або просто віддати.
Так сдайся на обмен, хули ты мучаешься? Или не берут?Страна — это когда для людей. Не наоборот.
З точки зору людяності- нілюдские жизни стоют участка земли?
100%если так работает мир
то я с ним не согласен!
моя жизнь стоит намного больше чем любое государство
и рисковать ради Украины своей жизнью вряд ли появиться желание
Він скаже, що він цього не просив робити. І я з цим згоден. Тут або ти приймаєш правила гри, та вчишся жити за ними. Або в нашому випадку- поля - РумуніяА то получается тут ешь, пьёшь, на хлеб зарабатываешь, и поносишь из под тишка как шакал из маугли. А за тебя бы отдали нашего воина, которого пидары мучают.
Да пусть сдастся в сбу или ещё куда нибудь и скажет что я ненавижу эту страну и обменяйте меня. Ну получит пизды, за то поедет к своим и будет там жить счастливо. Если на сво не отправят верхом на ослике.Він скаже, що він цього не просив робити. І я з цим згоден. Тут або ти приймаєш правила гри, та вчишся жити за ними. Або в нашому випадку- поля - Румунія
Чувак, він очікує в магазин вийти, яке здатись в сбу)Да пусть сдастся в сбу или ещё куда нибудь и скажет что я ненавижу эту страну и обменяйте меня. Ну получит пизды, за то поедет к своим и будет там жить счастливо. Если на сво не отправят верхом на ослике.