Трип репорт ⚗️𝘽𝙍³⁵𝙀𝘼𝙆𝙄𝙉𝙂 𝘽𝘼⁵⁶𝘿⚗️

Mrnice

𐌱𑀗Σ চ𐍅𑀥Σ УКРАЇНА
Реакции
228
Баллы
532
Тестер
М/170/60
толер – середній
Спосіб вживання: інтраназально
Речовина:
МЕФ– порошок з декількома невеликими каменями
колір – білий та бежевий
вага – 1 г

Записавшись на пробу, я не очікував що селер схвалить мою кандидатуру. Але заглянувши в лс, побачив листа з проханням написати дані для відправлення і того ж дня отримала номер ТТН.

Відправлення я отримав в через два дні
В разі з під порошку доречі дуже здивувало

При відкритті зиплока запах звичайного мефедрону . Мені не липне до стінок зипа.

00:00
Мені під карткою покришився дуже легко. Порошок досить легко зайшов у носову порожнину та без найменшого натяку на дискомфорт. Ні печіння, ні гіркоти я не відчував. Гіркота з'явилася згодом, коли стаф почав спускатися вниз по носоглотці.

00:15
Заваривши собі чай, відволікся на сторонні справи і не помітив, як накотил ейфорія. Не було ні шуму у вухах, ні якихось інших ознак, які притаманні після прийняття мефа Просто відчуття легкості та деякої легкої прострації.

00:25
Ейфорія накочує дедалі більше. Теплий чай посилює ефекти.

00:35
Звуки, кольори, запахи стають як би об'ємнішими, яскравішими і чіткішими. Моя свідомість, тіло в стані розслаблення та млості.

00:50
Залипаю у комп'ютері. Робочий процес як завжди не дає розслабитися (а він більше пов'язаний із документами та роботою з оргтехнікою). Починає стиміть. Але це в принципі плюс, тому що роботи вистачає і стимуляція лише на благо.
З'являється ефект руху мурашок на шкірі голови.

01:00-03:00
Стім не відпускає. Клонить на "поговорити". Жага збільшується, бажання палити зменшується. Почуття голоду відсутнє.

~03:00-04:00
Ефекти починають плавно спадати та йти.

Оцінка магазину:
Стелс (доставка, упаковка, оперативність): 10/10 (я в шоці від винахідливості та винахідливості)
Оператор (ставлення, спілкування, оперативність): 10/10
Оцінка речовини (якість, дія, піст ефекти): 10/10
Співвідношення ейфорія/стим: 7/3
Загальна оцінка: 10/10

Последнее редактирование:

usjr

project 420
Мес†ный
Реакции
82.440
Баллы
2.532
Вещества
420

glebalnik

Вопреки буду жить буду словом дорожить
Мес†ный
Реакции
678
Баллы
532
Вещества
Натура
Тестер
ж/170/60
толер – середній
Речовина:
колір – білий та бежевий
вага – 1 г

Записавшись на пробу, я не очікував що селер схвалить мою кандидатуру. Але заглянувши в лс, побачила листа з проханням написати дані для відправлення і того ж дня отримала номер ТТН.

При відкритті зиплока запах звичайного мефедрону . Мені не липне до стінок зипа.

Мені під карткою покришився дуже легко. Порошок досить легко зайшов у носову порожнину та без найменшого натяку на дискомфорт. Ні печіння, ні гіркоти я не відчувала. Гіркота з'явилася згодом, коли стаф почав спускатися вниз по носоглотці.

Заваривши собі чай, відволіклася на сторонні справи і не помітила, як накотила ейфорія. Не було ні шуму у вухах, ні якихось інших ознак, які притаманні після прийняття Амфа. Просто відчуття легкості та деякої легкої прострації.

Звуки, кольори, запахи стають як би об'ємнішими, яскравішими і чіткішими. Моя свідомість, тіло в стані розслаблення та млості.

Залипаю у комп'ютері. Робочий процес як завжди не дає розслабитися (а він більше пов'язаний із документами та роботою з оргтехнікою). Починає стиміть. Але це в принципі плюс, тому що роботи вистачає і стимуляція лише на благо.

Стім не відпускає. Клонить на "поговорити". Жага збільшується, бажання палити зменшується. Почуття голоду відсутнє.

Оцінка магазину:
Стелс (доставка, упаковка, оперативність): 10/10 (я в шоці від винахідливості та винахідливості)
Привет го познакомимся 😘

usjr

project 420
Мес†ный
Реакции
82.440
Баллы
2.532
Вещества
420

Sondez

ем шишки
Реакции
467
Баллы
532
Вещества
шиш клады
Трип-арбитраж. Что-то новое

salaspils

Дорогу ;) осилит идущий!
пробы не давать
Мес†ный
Я не отписываю трип-репорты
Реакции
5.984
Баллы
2.532
  • Это смешно
Реакции: usjr

usjr

project 420
Мес†ный
Реакции
82.440
Баллы
2.532
Вещества
420
бро, признавайся) списал?)))) ох и слово я со школы вспомнил))))

у кого списывал?)))

у меня кент в школе диктант по русскому списывал)))) мне 4 поставили, а ему 2)))) списывал и всё равно проебал))))

salaspils

Дорогу ;) осилит идущий!
пробы не давать
Мес†ный
Реакции
5.984
Баллы
2.532
Трип-арбитраж. Что-то новое
Что же ты заставляешь дедушку ждать:wait:как не уважительно с твоей стороны- насрать и сьебаться))) Давай что бы человеку не засорять тему-пошли назад

sexuallert

Лютый Исследователь
Мес†ный
Реакции
315
Баллы
532
Вещества
🧊🥦🥥
бро, признавайся) списал?)))) ох и слово я со школы вспомнил))))

у кого списывал?)))

у меня кент в школе диктант по русскому списывал)))) мне 4 поставили, а ему 2)))) списывал и всё равно проебал))))
Была такая херня)

• Это смешно
Реакции: usjr

VINT DIESEL

Лютый Исследователь
Медленный Исследователь
Реакции
4.217
Баллы
2.532
Вещества
🥥🍯🍀
А почему тема "арбитраж"?)
где фото?
и где ссылка на данного селлера?(если это трип.)
это мелочи но они важны.

Последнее редактирование:

salaspils

Дорогу ;) осилит идущий!
пробы не давать
Мес†ный
Реакции
5.984
Баллы
2.532
Тестер
М/170/60
толер – середній
Речовина:
колір – білий та бежевий
вага – 1 г

Записавшись на пробу, я не очікував що селер схвалить мою кандидатуру. Але заглянувши в лс, побачив листа з проханням написати дані для відправлення і того ж дня отримала номер ТТН.

Мені під карткою покришився дуже легко. Порошок досить легко зайшов у носову порожнину та без найменшого натяку на дискомфорт. Ні печіння, ні гіркоти я не відчував. Гіркота з'явилася згодом, коли стаф почав спускатися вниз по носоглотці.

Заваривши собі чай, відволікся на сторонні справи і не помітив, як накотил ейфорія. Не було ні шуму у вухах, ні якихось інших ознак, які притаманні після прийняття мефа Просто відчуття легкості та деякої легкої прострації.

Оцінка магазину:
только знаешь мне совсем не интересно что я не могу понять кто ты он или она))))СЛУХАНИ БРАТКА-ОХУЕННО!

salaspils

Дорогу ;) осилит идущий!
пробы не давать
Мес†ный
Реакции
5.984
Баллы
2.532
Сверху Снизу

Уважаемые пользователи BigBro

В случае недоступности сайта используйте рабочие зеркала: