Моя розповідь про прийом мексиканського сорту 🍄 від
Mushroom shop
Вага проби : 5 грами
Тестер: М30+ ,вага 90кг, вживаю виключно марихуану,2_3 на тиждень,бонг, вапорайзер.Також практикую декілька раз в рік псилоцибінові гриби в середніх і високих дозуваннях 3-6 гр
Спосіб отримання: Нова пошта поштомат.Пробу вислали без затримок,і завжди був конект з продавцем.Сам стелс був хороший,але довести до ідеалу і буде прям топ,тому моя оцінка стелса 8 із 10
Органолептика 🍄: Гриби невелички темного і коричневого кольору,добре висушені і на запах як звичайний гриб.Смак мені навіть сподобався )
Передісторія: Десь місяць назад у мене був грибний тріп,який так скажемо багато мені у чому поміг,в плані реабілітації.
Листаючи простори біг бро ,я вирішив купити собі на майбутнє ще якийсь сорт.В закладках форуму найшов магазин,який продає тільки грибні проду.Тому не довго думаючи ,я списався в телеграмі із продавцем, спочатку запитав про можливість проби ,на ,що продавець сказав почекати день ,два і дасть відповідь.І ось через два дні я отримав підтвердження про пробу.А вже через днів 3,я забирав товар із поштомата.
Скажу одразу ,що я не шукаю якогось кайфу від грибів,бо пофакту,вони навіть не являються наркотиками.Мене цікавить розбиратись в собі,бути ближче до природи так скажемо...
Ось фото .Взяв із тріпу іншого форумчанина.Просто у мене камера трохи гіршої якості зараз,свій айфон віддав в ремонт і скоро заберу.
А тепер можна перейти і до самого тріпу ,одразу скажу ,що буду писати без особих привязок до часу,тільки через те,що гриби трохи вибивають,саме відчуття часу🤙
00:00 - 02:00⚡
Назвемо це входом і стартом ,так скажемо.
Місце тріпу,моя квартира.Я все підготовив,комфортну знайому обстановку ну і безпосередньо самі гриби.Які я просто взяв у жменю і зїв) перед тим я не їв годин так 3_4.
Перші ефекти ,я почав відчувати десь за годину після прийому.Мене не нудило,я не відчував якоїсь тяжості.
Почалось все із легких візуалів,я наче бачив як мій телевізор і стіна ,складаються із пікселів.В цей момент,я просто вирішив лягти і заплющити оці повязкою і. Ось тут почалось найцікавіша частина тріпу
Після Того,як я одів повязку,мені здалось ,що я зайшов за кулісь.Це дивне відчуття,але я почав дивитись на своє минуле,як глядач в кінотеатрі.
Я прокручував важливі моменти свого життя,нажимав на паузу,прискорював.
І робив скріншоти,як в телефоні.
Ці події тривали годину дві,так точно.
При виході з тріпу ,я вже чітко розумів,що в житті є речі на які ми не можемо впливати ,а маємо сприймати все як воно є і підлаштовуватись
03:00 🌞
Я нарешті зняв повязку,мене трохи качало як в потязі.Я сходив на кухню і під чай,ще довго роздумував над особистими речами,які важливі для мене зараз
🍄🍄🍄🍄
Висновки:це чудовий сорт для включення мислення, філософії,або просто релаксу на однині.
9-10 сила ефектів грибів...
Я хочу подякувати продавцю ,за пробу і однозначно рекомендую співпрацю із ним.
Последнее редактирование: