Тріп репорт на Альфу від Gucci

Mrnice

𐌱𑀗Σ চ𐍅𑀥Σ УКРАЇНА
Реакции
236
Баллы
532
Я не бачу сенсу розповідати деталі того, як все відбувалося, всі вже все відмінно знають, я побачив тему - і одразу підписався, не думав довго, стежив за темою протягом пари днів, а потім просто забув про це. Випадково натрапив на це через якийсь час і раптово побачив своє ім'я в списку тестерів. Написав менеджеру, на що він відповів,довго не чекав , написав в телеграм і одразу дав фото . На другий день забрав місце не людне прикоп надійний всьо топ .Забрав відкриваю - порошок білого кольору - суха піщана структура - присутні невеликі густі камені - широко пахне :₴

Тестер - 32\190\80 Речовина - Сіль, 0,5г Дозування - ~0.2 Толерантність - слабка, використовував 2 тижні тому Крос-толерантність - мет 1 день тому, пиво 0-00 Я беру дві лінії через ніздрю, приблизно менше 0.2 загальної ваги. Порошок потрапляє до мене з легким, але терпимим відчуттям печіння, що досить дивно, оскільки моя дуже постраждала слизова успішно знищилася. Порошок потрапляє без особливих проблем, сам продукт досить гіркий і неприємний, я відчуваю, ніби легкий удар по носу, він трохи знеболює, очі засліплюються і скрипляться, обличчя трохи дрімає від відчуття печіння, майже одразу на чолі і під очима з'являється піт. Досить швидко я починаю відчувати перші зміни в своєму тілі, починаючи з підвищення температури тіла, легкої плутанини в голові. 0-07 Раптова зміна свідомості активно відчувається. Легке приємне тепло від печіння в носі поступово розповсюджується по всьому тілу, стає досить спекотно, пульс збільшується, практично немає підйому від продукту, мій ніс капає, але я стримую його. Відчуваю поступовий наплив енергії та настрою. З'являється легка стимуляція, разом з бажанням рухатися, моя голова продовжує трохи крутитися, моє тіло раптово, але впевнено стає легким, а настрій - спокійним, майже великолепним. Зір починає плутатися, думки в голові теж, стає важко навіть думати взагалі.

0-15 Ефект речовини посилюється. Приємні теплі хвилі добра та позитиву обминають моє тіло. Ейфорія досить впевнено посилюється, починаючи сильно перевершувати стимуляцію. Все навколо раптово стає яскравішим, цікавішим та добрішим. Легка нудьга, легка зміна, викликана нерозумінням організмом загальних ефектів речовини. Картина перед очима значно спотворюється, світ виглядає так, ніби я дивлюся на нього через лінзу, ілюзія чорного каркаса, все всередині виглядає яскравіше. Контури об'єктів трохи розмиваються, зіниці значно розширюються. Поступово думки в голові здається зовсім зникають, даючи можливість повністю сконцентруватися на приємних відчуттях. Стати або сидіти стає досить напруженим, тому тіло переходить на диван.

0-30 Часткова втрата моторних навичок. Відчуваю себе від голови до ніг, повністю покритим яскравою і вражаючою розмитістю, у всіх можливих проявах. Розподілений на дивані, як масло на хлібі, не лише рухатися, вставати, або навіть піднімати кінцівку, щоб перевірити на функціональність, але навіть думати стає важким. Дихання стає трохи важким, неможливо повністю вдихнути. Слух та тактильні відчуття значно посилюються, кожен звук на вулиці або просто шелест десь з сусідами вдаряє по моєму збудженому нервовому системі як електричний удар. Головне керівництво мого тіла відповідає сильним протестом і рішучим категоричним відмовленням від будь-яких думок, навіть не спроб на фізичні рухи, тільки лежати і насолоджуватися. Візуально змінена сприйняття.

0-45 Розмитість на дивані поступово вирівнюється і стабілізується, досягаючи плато, я поступово збираюся разом і приходжу до тями, трохи трізублюючись. Відчуваю досить дегідратованим, піднімаю своє тіло і голову до кухні в пошуках напою, вибираю пиво. Ейфорія стає м'якше і приємніше, перестає посилюватися, зір поступово фокусується, голова поступово починає працювати, думки повертаються до неї. Тіло відчуває тепло, але кінцівки холодні, вони відчувають холод, я дико прагну обіймів і спілкування, велика емпатія.

0-55 Рухи трохи починають зменшуватися, слабка стимуляція повертається, бажання рухатися. Бажання догнати також присутнє, де б ми були без нього в такому стані. Я вирішую не затримувати неодмінне, тому впевнено і рішуче беру ще одну порціюХвиля від нового прийому пронизує мене як електричний удар, буквально через пару хвилин - і ефекти повертаються з новою, ще більшою силою, з тими ж ефектами та відчуттями, але це зовсім інша історія...

Результати: Нормальна така альфочка хорошої якості, повністю втілює всі ефекти, властиві цій речовині. Вона розповсюджується досить густо, наявність стимуляції майже непомітна, нормально за часом, і з мінімальною кількістю побічних ефектів при виході. Я б хотів окремо відзначити майже повне відсутність неприємних відчуттів, пов'язаних з кінцем, а також тахікардію та потовиділення під час усієї поїздки, що дуже радує і є ознакою доброго очищення. Загалом, лише приємні враження залишаються від цього досвіду.

Висновок

Магазин 10/10
Стаф 10/10
Опере 10/10

Сверху Снизу