Проба Мефа VARiK SHOP

Mrnice

𐌱𑀗Σ চ𐍅𑀥Σ УКРАЇНА
Реакции
232
Баллы
532
79\173\32

Продукт -МЕФ

Пробу видав - VARiK_SHOP

Вага пробніка -1 .г

Спосіб получення - Відправка нова пошта

Толерр - середній

Кросс толлер. - пять днів назад меф

Метод вживання - интраназально

Дозировка - 1/2 или 0.250мг

Упаковано стандартно - зип пакет з запретом .Запрет білого жовтого кольору в кристалах маленького розміру .Спочатку має маловиражений запах и аромат після дроблення біль виражений.

Доброго дня дорогі гості дорога родина , форумчане , а також гості форума,сьогодні я хочу поділиться с вами своїйісторією знайомства з магазином VARiK_SHOP.

Буввихідний день, я зайшов на форум подивитись що нового.. Побачив відкриття нового магазину,записався на пробу і через деякий час був одобрен.Поспілкувався с Менеджером дав контакти контакты для получення пробы поштою . Почекавши два дні проба прибула як казав оператор

Запаковано чудово .

Ніяких запалів точно .кура молодець в своїй справі .

Трип репортаж :

18:30 - 18:35

Враховуючи середній толер і не велику вагу пробника, поділяю вміст зипу на дві рівні дороги і для зручності кожну теж на дві дороги.

18:35 - 18:40

Тактильні відчуття посилюються, по зору відчутним є зниження fps. Поки дійшов з кухні до ліжка, зрозумів, що ходьба теж дається зусиллями. Одним словом гребло нормально включи музику звук бомба, таке враження прям на якомусь концерті посмішка від вуха до вуха :)))
Мазало жостко прям в ульот )))

18:40 - 18:50
Не минуло й десяти хвилин як настав час різкий вихід з мазані (хоча важко зрозуміти, а чи була вона взагалі бо гребло дай Боже 😨

Ще по пару доріжок єфект тільки збільшився, я залип на дивані слухаючи музику і думаючи про завтрашній день )
19:00
Кристали бомба єфект від меф у не лишилося від слова зовсім. Для мене залишається загадкою, як при такому дозуванні мефа вистачило на 2 год. х

Навіть у випадку з високим толером від такого мало бути яскравішим я такого очікував

Моє заключення

Магазин/Оператор 10/10

Сервис/почта10 /10

Качество 8/10

Із плюсів дякую за довіру даного магазину чесно матеріал бомба просто в мене виеликий дозняк для начинаюшиш це ракета ))) Щераз спасибі бажаю великого старту начинающому магазу 😍

Последнее редактирование:

Lt. ALDO RAINE

Команда форума
Модератор
Мес†ный
Реакции
21.251
Баллы
2.532
79\173\32

Продукт -МЕФ

Пробу видав - VARiK_SHOP

Вага пробніка -1 .г

Толерр - середній

Упаковано стандартно - зип пакет з запретом .Запрет білого жовтого кольору в кристалах маленького розміру .Спочатку має маловиражений запах и аромат після дроблення біль виражений.

Доброго дня дорогі гості дорога родина , форумчане , а також гості форума,сьогодні я хочу поділиться с вами своїйісторією знайомства з магазином VARiK_SHOP.

Буввихідний день, я зайшов на форум подивитись що нового.. Побачив відкриття нового магазину,записався на пробу і через деякий час був одобрен.Поспілкувався с Менеджером дав контакти контакты для получення пробы поштою . Почекавши два дні проба прибула як казав оператор

Запаковано чудово .

Трип репортаж :

Враховуючи середній толер і не велику вагу пробника, поділяю вміст зипу на дві рівні дороги і для зручності кожну теж на дві дороги.

Тактильні відчуття посилюються, по зору відчутним є зниження fps. Поки дійшов з кухні до ліжка, зрозумів, що ходьба теж дається зусиллями. Одним словом гребло нормально включи музику звук бомба, таке враження прям на якомусь концерті посмішка від вуха до вуха :)))

Не минуло й десяти хвилин як настав час різкий вихід з мазані (хоча важко зрозуміти, а чи була вона взагалі бо гребло дай Боже 😨

Ще по пару доріжок єфект тільки збільшився, я залип на дивані слухаючи музику і думаючи про завтрашній день )
Кристали бомба єфект від меф у не лишилося від слова зовсім. Для мене залишається загадкою, як при такому дозуванні мефа вистачило на 2 год. х

Навіть у випадку з високим толером від такого мало бути яскравішим я такого очікував

Моє заключення

Магазин/Оператор 10/10

Сервис/почта10 /10

Качество 8/10

Із плюсів дякую за довіру даного магазину чесно матеріал бомба просто в мене виеликий дозняк для начинаюшиш це ракета ))) Щераз спасибі бажаю великого старту начинающому магазу 😍
Привет, что это за дозировки и тайминги?
Ты пишешь, что удивлен, что кристаллов хватило на 2 часа трипа, но ты в 18:30 дал две дороги по 0.25 и в 18:50 еще две по 0.25? Ты что псих?) это толер космический.
Распиши нормально что ты делал и тайминги, дозировки укажи.
Это чепуха с головы придуманная, ты описал как дошел с кухни до кровати, дал 4 дороги и посидел на диване, не шути так.

Manekennn

Мес†ный
Реакции
4.493
Баллы
2.532
И без фото

Подозрительная Сова

Команда форума
Лидер Исследователей
Исследователь натуры
Злой Бро
Мес†ный
Реакции
42.641
Баллы
2.532
Вещества
Only weed
А только хотел похвалить

бледный.

люблю жирный напас
Реакции
415
Баллы
532
Вещества
шиш и попробовать почти все нарко кроме безумных
Привет, что это за дозировки и тайминги?
Ты пишешь, что удивлен, что кристаллов хватило на 2 часа трипа, но ты в 18:30 дал две дороги по 0.25 и в 18:50 еще две по 0.25? Ты что псих?) это толер космический.
Распиши нормально что ты делал и тайминги, дозировки укажи.
Это чепуха с головы придуманная, ты описал как дошел с кухни до кровати, дал 4 дороги и посидел на диване, не шути так.
а дай оценку на мой трип по мефчику от этого шопа??? интересно просто

Юстас Багге

Дед
Мес†ный
Реакции
2.137
Баллы
2.532
79\173\32

Продукт -МЕФ

Пробу видав - VARiK_SHOP

Вага пробніка -1 .г

Толерр - середній

Запаковано чудово .

Трип репортаж :

Моє заключення

Магазин/Оператор 10/10

Сервис/почта10 /10

Качество 8/10

Вес пробника 1 грам
Дозировка 1/2 или 0.250????????
Ты ебанутый? Это вообще как ? Дозировка чек или полка?
Пиздец голова два уха.

Дальше не видел смысла читать.

Сверху Снизу