Нормально! 😂Треба спробувати, теж.Так буває я люблю іноді сам з щ собою наїбенитись, особливо я це люблю в понеділок зранку сісти на лавочці випити сотку і пити пивко, дивлячись як всі мучаться хто куди а в тебе вихідний аххааа
Нормально! 😂Треба спробувати, теж.Так буває я люблю іноді сам з щ собою наїбенитись, особливо я це люблю в понеділок зранку сісти на лавочці випити сотку і пити пивко, дивлячись як всі мучаться хто куди а в тебе вихідний аххааа
Здаров, порядки полные. А ты шо как?Чё,как вы тут мои дорогие?
Да потихоньку брат,вроде неплохо пока,а там дальше видно будетЗдаров, порядки полные. А ты шо как?
Отлично 👌. Очень рад за тебя бро.Да потихоньку брат,вроде неплохо пока,а там дальше видно будет
Доброго дня кращим людям все ок? Ти як?Чё,как вы тут мои дорогие?
Спробуй літо, все зелене ти в шортах така прохолода зранку, біля тебе холодне пиво літра два, соточка і приколясіки, ти випиваєш сотку запиваєш пивом і поринаєш в цей туман зеленого змія, прохолодний вітер обдуває твоє обличчя і ти розумієш спішити немає куда, ти дивишся якмвсі мотаються, до тієї пори поки не береш телефон в руки і заліпаєш в ньому попиваючи смачно пивкоНормально! 😂Треба спробувати, теж.