Відгука не буде, все написав у приватніЧекаємо на відгуки з минулої рулі
Соромно бути таким, як ти, котрий замість того, щоб якось подякувати, що не виношу на паблік "роботу" вашого кури , у тебе хибне судження преавулює..Пишемося не соромимось
Мені все вже зрозуміло з тобою , тобі , що не скажи , ти все у штики сприймаєш. Наші курьери виконують свою роботу в ідеалі а те , що ти маєш ленту то фактСоромно бути таким, як ти, котрий замість того, щоб якось подякувати, що не виношу на паблік "роботу" вашого кури , у тебе хибне судження преавулює..
Діло твоє
Уся історія зі скрінами незабаром буду викладена..
І от тоді розкажеш, чи то стрічка моя винувата, чи купа і опер - поци,
Соромно бути не вихованим и тикати мені у вічіСоромно бути таким, як ти, котрий замість того, щоб якось подякувати, що не виношу на паблік "роботу" вашого кури , у тебе хибне судження преавулює..
Діло твоє
Уся історія зі скрінами незабаром буду викладена..
І от тоді розкажеш, чи то стрічка моя винувата, чи купа і опер - поци,
Я по ділу і не я перший почав.Соромно бути не вихованим и тикати мені у вічі
Стрічку я прибрати можу, а от ті своєї розумової недалекості не позбавишсяМені все вже зрозуміло з тобою , тобі , що не скажи , ти все у штики сприймаєш. Наші курьери виконують свою роботу в ідеалі а те , що ти маєш ленту то факт
Мені все вже зрозуміло з тобою , тобі , що не скажи , ти все у штики сприймаєш. Наші курьери виконують свою роботу в ідеалі а те , що ти маєш ленту то факт
Ось тепер я тицяю у вічі та подивись, як робиться робота, як та що відповідає опер, і хто розказує казкиСоромно бути не вихованим и тикати мені у вічі
Викреслив себе з руліКИЕВ ОДЕССА ХАРЬКОВ ЛЬВОВ
РУЛЕТКА НА 25 ЧЕЛОВЕК:
Нон стоп прокрутики
Призы:
1 место - 1г на выбор амф/альфа/шиш/меф
2 место - 0.5 на выбор амф/альфа/меф или 1г шш
3 место - 50% скидка на заказ от 1 до 5
УВАГА У НАС САМОЗАПИС!
Шукаємо актуальний список у темі та записуємося на вільне місце
Всім перемоги!
1. one
2.