Прегабалін від Silent Dreams

Kotygoroshko

Well-Known Member
Реакции
75
Баллы
432
Вітання. Навіщо записуєшся на таку речовину, якщо не знаєш, як її правильно вживати і дозування?
Трип сирий, описи ефектів мізерні, отримуєш заслужену репутацію.
Ще раз побачу запис на проби - мінусуватиму репутацію.
Silent Dreams Вам раджу уважніше вибирати тестерів, за правилами запис від 50 репутації, від халявників з 7 репутації іншого тріпу чекати не варто.
Назвіть адміна форуму, я з вами не згідний
Репорт за правилами
За халявщика вимагаю вибачень

Последнее редактирование:
B

BATOKAT

Позвіть адміна форуму, я з вами не згідний
Репорт по правилам
За халявщика вимагаю вибачень
репарации хай выплачивает ,ставь на счетчик ,котгорошко задели , всем пизда сворачиваем сервками ,удаляем хосты ливаем

Silent Dreams

Well-Known Member
Реакции
17
Баллы
432
Прочитал ветку полностью, отвечу сразу на всё в этом сообщении. Ну, основные вопросы опять про капсулы. Мне надоели уже эти догадки)
Не раз писал в теме, что капсулы приходят из Индии. Да, никакой ТМ нет, поскольку это просто чистый прегабалин с завода, который фасуется по капсулам. Абсолютно не понимаю, зачем их сравнивать по цвету с Лирикой или Габаной - никто не говорил, что это прегабалин под ТМ Лирика))
Вторая партия, которую я получил в капсулах немного другого, не голубого, а более синего цвета, это погоды не делает - прегабалин один и тот же. На счёт работает с двух-трёх-десяти - то посмотрите другие отзывы, людям вполне достаточно 3-х капсул, как и фирменно габаны/лирики.
Ну, и на счёт "репорта по правилам" я отписывал в своей теме уже. Это так не работает. Что написал тайминг/вес/толлер и всё - репорт готов. Посмотрите другие отзывы и всё поймёте.

B

BATOKAT

Прочитал ветку полностью, отвечу сразу на всё в этом сообщении. Ну, основные вопросы опять про капсулы. Мне надоели уже эти догадки)
Не раз писал в теме, что капсулы приходят из Индии. Да, никакой ТМ нет, поскольку это просто чистый прегабалин с завода, который фасуется по капсулам. Абсолютно не понимаю, зачем их сравнивать по цвету с Лирикой или Габаной - никто не говорил, что это прегабалин под ТМ Лирика))
Вторая партия, которую я получил в капсулах немного другого, не голубого, а более синего цвета, это погоды не делает - прегабалин один и тот же. На счёт работает с двух-трёх-десяти - то посмотрите другие отзывы, людям вполне достаточно 3-х капсул, как и фирменно габаны/лирики.
Ну, и на счёт "репорта по правилам" я отписывал в своей теме уже. Это так не работает. Что написал тайминг/вес/толлер и всё - репорт готов. Посмотрите другие отзывы и всё поймёте.
Бро твои дела по сути. НУ а когда они приехали давно?

Kotygoroshko

Well-Known Member
Реакции
75
Баллы
432
Прочитав гілку повністю, відповім одразу на все в цьому повідомленні. Основні питання знову про капсули. Мені набридли вже ці здогади)
Неодноразово писав у темі, що капсули приходять з Індії. Так, ніякої ТМ немає, оскільки це просто чистий прегабалін із заводу, який фасується по капсулах. Абсолютно не розумію, навіщо їх порівнювати за кольором із Лірикою чи Габаною - ніхто не казав, що це прегабалін під ТМ Лірика))
Друга партія, яку я отримав у капсулах трохи іншого, не блакитного, а більш синього кольору, це погоди не робить – прегабалін один і той самий. На рахунок працює з двох-трьох-десяти - подивіться інші відгуки, людям цілком достатньо 3-х капсул, як і фірмово габани/лірики.
Ну, і щодо "репорту за правилами" я відписував у своїй темі вже. Це так не працює. Що написав таймінг/вага/толер і все – репорт готовий. Перегляньте інші відгуки і все зрозумієте.
Прегабалін вживають люди, на опіатній абстенції.
А для кайфу його не має змісти вживати - я це побачив при тестуванні , про що і написав.
Ваш товар по таким цінам - це знахідка для них, вони вживають по 1-2 грами в день.
Якщо він нормальної якості, і ви продаєте його нижче аптеки - то вам честь та хвала

Kotygoroshko

Well-Known Member
Реакции
75
Баллы
432
МужикHandshake. Справедливо. Я уже думал сам кого то звать из взрослых сюда. Шоб посмотрели что происходит.
А що ви розумієте під словом дорослий ?
Позвіть адміна форуму, його ж форум, його правила, хай скаже своє слово

Подозрительная Сова

✨ братик ✨
Команда форума
Лидер Исследователей
Исследователь натуры
Злой Бро
Мес†ный
Реакции
43.604
Баллы
2.532
Вещества
Only weed
Нік продавця Silent Dreams https://bigbro.cc/members/37566/
Вага – 30 таблеток
Характеристики - м/38/187/100
4 пункт - стаж вживання речовини - прегабалін не вживав
Дозування – 2 табл. по 220 мг
Інші речовини - шш, ДМА
Таймінг
00-00 – дві по 220 мг
01 - 30 - почала відчуватися дія, поступово настрій стає такий піднесений.
02 - 00 - якась легкість, веселість, стан типу трохи випив алкоголю
02 -30 - ноги наче слухаються, але шатає, коли ходиш. Ліг, тіло розслаблене тіло, м'яке, свідомість трохи у тумані. Зайшов почитати форум, новини. Інформація сприймається нормально.
04 -00 - останній час, який записав, потім вирубував у сон
Прокинувся вранці з трохи тривожним відчуттям
Висновки -
Якість отриманого пробника - як прегабалін
Спілкування з продавцем - коротко і по суті
Якість стелсу – звичайна посилка, підозри не визиває.
Тривалість видачі пробника - у четвер дані, в суботу посилка отримана
Вага - відповідає заявленому
Не ну ты силач однозначно

Сверху Снизу