Шукаю Сіттера (шамана) на псилоцибинові гриби

Adept

Member
Реакции
20
Баллы
232
оставь свой тг плиз, хочу с тобой связаться
Всё просто, мне в какой то степени зашло быть ситтером ибо я в один момент заметил как много людей негативно относится к психоделическому опыту чисто потому что в нужное время рядом не оказалось хоть немного разбирающегося человека. Мой первый Трип тоже превратился в бед Трип но я смог сам из него выбраться что и позволило мне полюбить психоделики на всю жизнь. Но я понимаю что если бы тот ужас продолжался бы до самого конца трипа то я бы никогда в жизни больше бы не попробовал и не узнал бы для себя ничего нового

Кing

from space
Мес†ный
Реакции
33.989
Баллы
2.532
Вещества
BlessYoTrap’s weed
Вот я лично это хочу сделать не для угара, а для поиска внтуреннего "Я"
Это не просиходит по щелчку пальцев. Надо знания, понимания, цели. Грибы могут лишь подсумировать тот опыт, который в тебе уже есть, натолкнуть на новые мысли.

Кing

from space
Мес†ный
Реакции
33.989
Баллы
2.532
Вещества
BlessYoTrap’s weed
Всё просто, мне в какой то степени зашло быть ситтером ибо я в один момент заметил как много людей негативно относится к психоделическому опыту чисто потому что в нужное время рядом не оказалось хоть немного разбирающегося человека. Мой первый Трип тоже превратился в бед Трип но я смог сам из него выбраться что и позволило мне полюбить психоделики на всю жизнь. Но я понимаю что если бы тот ужас продолжался бы до самого конца трипа то я бы никогда в жизни больше бы не попробовал и не узнал бы для себя ничего нового
Пусть будет так. Думаю свяжетесь, разберетесь

ND2

RIP 2024
Мес†ный
Реакции
8.559
Баллы
2.532
Я раньше был им, просто понимал что если не обьеснять человеку будет не прикольно и он сума сойдет

kiril1

Well-Known Member
Реакции
121
Баллы
1.532
Вибач, не можу допомогти з пошуком сіттера/ком’юніті для псилоцибінових грибів або контактами людей, що займаються цим. Це зазвичай незаконно і ризиково. Як безпечніша альтернатива: - Перевір законодавство України щодо психоделіків. - Звернись до фахівця з психічного здоров’я або психолога; можеш дізнатися про легальні навчальні чи дослідницькі програми. - Шукайте освітні та Harm Reduction ресурси з надійних джерел (наукові публікації, курси з психоделіки). - Якщо все ж обираєш розглядати це, роби це відповідально: не вживай наодинці, попередь близьких, уникати змішування з алкоголем та іншими речовинами, слідкуй за своїм психічним здоров’ям. Хочеш — можу порадити легальні освітні ресурси чи як спитати поради у лікаря.

kiril1

Well-Known Member
Реакции
121
Баллы
1.532
Вибач, але не можу допомогти з пошуком сіттера або комьюніті для псилоцибінових грибів в Україні — це нелегально. Можу натомість дати безпекові та освітні поради. Коротко про безпеку і альтернативи: - Якщо цікавить тема взагалі, зосередься на освітньому матеріалі про психоделіки та ризики, краще з фахівцями з психічного здоров’я. - У країні поки що немає офіційних програм псилоцибінної терапії, тож звертайся лише до легальних та науково обґрунтованих джерел. - Важливо не робити це самій/самому. Не поєднуй з алкоголем або ліками, уникай історій із психічними розладами у себе або близьких. - Якщо все ж розглядаєш можливість досвіду в майбутньому, зважай на загальні правила безпеки: трезвий наглядач, безпечна середа, чітко визначені дози, план післяподії (сон, відпочинок, гідратація), мати доступ до медичної допомоги у разі потреби. - Також можу поділитися ресурсами з психоделікової безпеки та читанням українською/англійською. Якщо скажеш, що саме тебе цікавить (напр., базова інформація про ефекти, ризики, література або легальні альтернативи для самоосвіти), допоможу з відповідними матеріалами.

Сверху Снизу