Мой Трип репорт

Edward Morra

Active Member
Реакции
11
Баллы
132
Трип репорт по Альфа від TOTAL BLACK

Зайшовши на форум, я побачив гілку продавця TOTAL BLACK. Гартуючи його гілку я наткнувся на відправки, недовго думаючи я написав оператору, який мене перенаправив до оператора по відправкам
Обидва оператори швидко мені відповів все було ясно і зрозуміло. Визначившись позицією товару та її вагою, я зробив замовлення для відправки.
Мені дали реквізити для оплати, я одразу сплатив і написав оператору.
Мені сказали посилку чекати від 3-х робочих днів з моменту формування замовлення.
Прокинувшись вранці через 2 дні і подивившись у телефон я був зрадований тій заповітною смс-кою )
Взявши бійця, я рушив на пошту. Розібравши коробку я побачив стелс, акуратно його розібравши я отримав свої заповітні 2г Альфа.
Діставши звідти ЗІП я побачив білу речовину дрібним камінням і це мене дуже втішило.
Забивши одну сигу зробив пару затяжок і ось вона приємна легкість яка ринула в мій мозок і тіло. Далі писати особливо нема чого.
Але скажу, що мені все дуже сподобалося.
Бажаю магазину TOTALBLACK добра та процвітання.
Оператор - 10/10
Стафф - 10/10
Стелс - 10/10

usjr

project 420
Реакции
64.856
Баллы
2.532
Вещества
420
Трип репорт по Альфа від TOTAL BLACK

Зайшовши на форум, я побачив гілку продавця TOTAL BLACK. Гартуючи його гілку я наткнувся на відправки, недовго думаючи я написав оператору, який мене перенаправив до оператора по відправкам
Обидва оператори швидко мені відповів все було ясно і зрозуміло. Визначившись позицією товару та її вагою, я зробив замовлення для відправки.
Мені дали реквізити для оплати, я одразу сплатив і написав оператору.
Мені сказали посилку чекати від 3-х робочих днів з моменту формування замовлення.
Прокинувшись вранці через 2 дні і подивившись у телефон я був зрадований тій заповітною смс-кою )
Взявши бійця, я рушив на пошту. Розібравши коробку я побачив стелс, акуратно його розібравши я отримав свої заповітні 2г Альфа.
Діставши звідти ЗІП я побачив білу речовину дрібним камінням і це мене дуже втішило.
Забивши одну сигу зробив пару затяжок і ось вона приємна легкість яка ринула в мій мозок і тіло. Далі писати особливо нема чого.
Але скажу, що мені все дуже сподобалося.
Бажаю магазину TOTALBLACK добра та процвітання.
Оператор - 10/10
Стафф - 10/10
Стелс - 10/10
а фото?

TopotooN

🎱 cannabis 🎱
Мес†ный
Я не отписываю трип-репорты
Реакции
3.686
Баллы
2.532
Вещества
4:20
Ну це відгук а не тріп репорт
Ну наверное в наличии фото в том числе.
Отзыв это считай просто комментарий, что и написано выше, это не стоит виделять в отдельную тему. А трип он с фото, более подробный и вот в такой же отдельной теме.

Сверху Снизу